Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Albert Monacói herceg és Charlene hercegnő

2011.07.05

 Miután a tegnapi napon a monacói Albert herceg és arája egyházi szertartás keretében is házastársi fogadalmat tettek egy fantasztikus party keretében ünnepelték meg életüknek ezt a jeles eseményét.

 

 

albert-monacoi-herceg-es.jpg

 

Albert és Charlene-esküvő

Egy egész hétvégén át tartó rendezvénysorozattal ünnepelte II.Albert, hogy feleségül vette a 33 éves Charlene Wittstockot. Volt is mit ünnepelnie, hiszen örök hűséget fogadott a csapodár életviteléről elhíresült Playboy.

 

 

albert-monacoi-herceg-es-charlene-hercegno.jpg

 

 

A pénteki polgári esküvő,t melynek a monacói palota trónterme adott helyszínt, hétvégén az egyházi szertartás követte. Az egyházi szertartás a hercegi palota márványtermében zajlott 3500 meghívott előtt.  Az elhúzódó katolikus ceremónián részt vett Nicolas Sarkozy, a menyasszony ruháját tervező Giorgio Armani, valamint a divatvilág másik ismert személyisége Karl Lagerfeld is.

 

albert---princess-charlene-monaco-wedding-dress.jpg

 

 

A hírességekből álló vendégseregben megtalálható volt Szergej Bubka olimpiai bajnok rúdugró, Noami Campbell, Roger Moore és nem hiányozhatott Schmitt Pál köztársasági elnökünk sem. Nem volt könnyű dolga az összegyűlteknek, mivel a nagy meleg izzasztó perceket szült számukra. Eközben Albert herceg és felesége is küzdött a több méteresre sikerült uszállyal.

 

albert5.jpg

 

Az ünneplésre a katolikus szertartást követően a Garnier operaházban és  Monte-Carlo kaszinóban került sor egy bál keretében. A szervezők úgy készültek, hogy senki sem maradhasson le az eseményekről.

albert6.jpg

 

Élelemről is úgy gondoskodtak, hogy akár London lakosságát is vendégül láthatták volna a fényűző ceremónia után. Az est megkoronázása a látványos tűzijáték volt, mely csodálatos látványelemekkel kápráztatta el az ünneplő tömeget.

 albert37-tuzijatek.gif

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Albert herceg és Charlene hercegnő

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.