Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Celeb esküvők 2010 nyarán

2010.08.23

Fogfájással indult az esküvőHilary Duff, amerikai színésznő az OK! magazinnal „osztotta meg” élete legszebb napját. 

Kép

 

 

 

 „Életem legcsodálatosabb napja borzalmasan indult. Arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a fogam. Az esküvőszervezőm azonnal hívott nekem egy fogorvost és hála istennek ő egy órán belül rendbe hozta a „kárt”.”- meséli a magazinnak a 22 éves ara, aki Santa Barbarában, Kaliforniában fogadott örök hűséget Mike Comrie-nak augusztusban.

Kép

 

 

 

Az esküvőre közel 100 vendég volt hivatalos és Duff egy Vera Wang ruhát viselt a nagy napom. „Nincsenek szavak arra, hogy leírjam mennyire csodás volt a ruhám. Olyan, amilyet kislány koromban megálmodtam, vagy még tízszer jobb!”

 

Kép

 

 

 Eddig azt is tagadták, hogy járnak

Idén nyáron a legnagyobb titokban házasodott össze Penelope Cruz és Javier Barden, habár eddig azt is titkolták a sajtó elől, hogy egy párt alkotnak. Szerelmi életük igazi hullámvasút, se veled se nélküled kapcsolatban éltek sokáig. Végül idén július 10-én nagy titokban összeházasodtak a Bahamákon. A szertartásra csak a családtagokat hívták meg. Mivel eddig egy esküvői fotó sem látott napvilágot, így fogadjátok ezt a vidám képet róluk.

Kép

 

 Novemberben jön az első baba

 

Kép

 Alicia Keys és párja Kaseem Dean Korzikán házasodtak össze idén nyáron. A ceremónián nem csak a barátok és a családtagok voltak jelen olyan hírességek is tiszteletüket tették az esküvőn, mint Queen Latifah vagy a U2 frontembere Bono.  A páros 2008 óta randizgat, akkoriban a férfi még házas volt és előző kapcsolatából született két gyermeke is, majd elhagyta a családját Alicia miatt. Az esküvő nagyon is időszerű volt, mivel a pár az első gyermekét várja.

 


Nem hívták meg Obamát

Bill Clinton és Hillary Clinton lánya Chelsea is idén mondta ki az igent választottjának Marc Mezvinskynek. A páros egy Hudson parti városban, Rhinebeck-ben állt az oltár elé. Az esküvőn több ismert személyis tiszteletét tette, ott volt például Madeleine Albright volt külügyminiszter, Ted Danson és Mary Steenburgen színészek, Vera Wang divattervező, Steve Bing milliárdos. Nem kapott viszont meghívót Barack Obama amerikai elnök.A 30 év Chelsea és a 32 éves Marc már gyerekkoruk óta ismerik egymást. Az esküvő költségei becslések szerint a 650-700 millió forintot is elérték.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.