Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sarka - Hajdú

2010.06.13

 

 

 

Az ATV neves műsorvezetője, Hajdú Péter és menyasszonya, Sarka Kata tegnap összeházasodott, méghozzá nem is akármilyen szándékos felhajtás közepette.

 

Kép

 

Ugyanis büszkén vállalták, hogy erre az emlékezetes eseményre nem sajnálják a pénzt: Kata ruhája zokszó nélkül megérte a 2 milliót, s a lagzi alkalmával a több mint 400 meghívott is jól érezhette magát a Hilton Hotelben. Bár a rózsaszirmok kiszórására bérelt helikopter és a friss házasokat elszállító oldtimer Mercedes sem lehetett olcsó, Péter még egy közel húsztagú fúvós zenekart is szerződtetett.

Kép

 

 

S bár a menyasszony mindeközben már Péterrel közös gyermeküket is a szíve alatt hordja, Katát semmilyen rosszullét nem kerülgette és örült, hogy mindenki eljött, akire feltétlen számítottak. A meghívottak közt pedig Medgyessy Péteren és Tornóczky Anitán kívül ott volt a volt szocialista képviselő, Schmuck Andor, valamint az egykori sztárzsaru, Doszpot Péter is, továbbá olyan hírességek, mint Dévényi Tibor, Varnus Xaver, Csisztu Zsuzsa, Juszt László, Medveczky Ilona, Koós János, Orosz Barbara, Hajas László, Zoltán Erika, vagy épp a Schobert házaspár.

 

 

KépBár Péter és Kata egy "hagyományos" autóval érkezett a Bazilikához, ám a megérkezésük mégsem volt mindennapi: menet közben ugyanis egy helikopter rózsaszirmokat szórt a Szent István térre. Ám mint kiderítettük, a násznépben akadt olyan is, aki ezt természetes gesztusként értékelte a vőlegénytől.

Kép"Az esküvőn épp erre számítottam" - mondta Csisztu Zsuzsa, aki kellőképp ismeri Hajdú Petit. "Az ő maximalizmusát és elképzeléseit ismerve egyáltalán nem voltam meglepve, hogy a Bazilikát választotta helyszínül, és helikopterről rózsaszirmok is hullottak alá. Számára az ilyesmi ugyanis mondhatni természetes" - magyarázta Zsuzsa, aki a férjével együtt úgy érkezett az esküvőre, mint régi jó barát, és az ajándékokat is eszerint készítették elő.

 

 

 

Kép"Péterékkel vagyunk olyan jó viszonyban, hogy egyszerűen megkérdeztük lesz-e menyasszonytánc, illetve mit szeretnének nászajándék gyanánt. Ekkor kiderült, hogy lesz tánc, valamikor éjfélkor - így erre készpénzzel is külön készültünk -, valamint megtudtuk, hogy leginkább az új házuk építéséhez van szükségük erre-arra. Így viszont olyasmit ajándékoztunk, aminek az építkezés során biztosan hasznát látják, ráadásul az ízlésük szerint választhatnak is majd az ajándék fajtái közül.

 

KépS bár Zsuzsa nem árulta el, hogy pontosan mi lesz az az ajándék, amit Hajdúéknak szánt, de hozzá tette: a férjével egy meglepetés ajándékuk is lesz, ám az újdonsült házaspár erről még nem tud. "Bár ezt picit később fogjuk Petiéknek átadni, de számomra ez a fontosabb. Ugyanis édesapám gyűjteményéből - aki grafikusművész volt, illetve gyönyörű képeket festett, ám sajnos, már nincs köztünk - fogunk egy dedikált képet a számukra bekereteztetni. De ez azért nem készült még el, mert miattuk tudnom kell, hogy milyen színű háttérben jelenik majd meg az alkotás."

 

 

 

 

KépAzonban nem Zsuzsa volt az egyetlen, aki feltételezte az újdonsült házasok jó ízlését. "Sajnos picit késtem, így csak messziről követhettem az eseményeket, de a Bazilika bámulatos választás volt, csak úgy, mint Kata ruhája" - mondta Orosz Barbara, a Cool TV műsorvezetője is, aki szerint Sarka Kata egyenesen úgy nézett ki, mint egy igazi kis királylány. "Péter egy mázlista állat, ez a véleményem!" - magyarázta Barbi, majd titokzatos nászajándékára is kitért.

 

 

Kép

 "VV Ágicával és több meghívott barátnőmmel együtt közösen készültünk a nászajándékra, de mivel nem tudom, hogy Petiék mikor bontják ki a csomagokat, még nem árulhatom el, hogy mi az. Ugyanis nem szeretném, ha Katáék a sajtóból hamarabb értesülnének a meglepetésről, mintsem szembesülnének vele" - magyarázta a Barbi, aki már nagyon várta a menyasszonytáncot. "Imádok táncolni, így a menyasszonytáncra is felkészültem, ráadásul már előre elterveztem, hogy reggelig, de legalább zárásig ropni fogom. A lánybúcsún ugyanis én már eleve castingoltam a résztvevőket, így azt is pontosan tudtam, hogy jól táncolnak a meghívott fiúk!"

 

 

KépZoltán Erika - aki férjével és kislányával tette tiszteletét az esküvőn - még az elején fogta meg a gyeplő végét. "Bár egy egyházi esküvő mindenkinek szép emlék, mégis leginkább a házasulandóknak fontos, ám a Bazilika ehhez egy csodálatos helyszínválasztás volt. S bár amit Isten egyszer összeköt, azt ember szét ne válassza, de azért egy házasság hivatalos útja még mindig a polgári esküvő, így arra voltam a legkíváncsibb" mondta az énekesnő, aki ugyan nagyon jól érezte magát, ám Orosz Barbihoz hasonlóan csak említés szintjén beszélt nászajándékaikról.

 

 

 

Kép"Ezt még teljes titokban tartjuk, mint szerintem mindenki, amíg Petiék nem döntenek másképp. De azt elmondhatom, hogy mivel egy hagyományos esküvőről volt szó, Robival sejtettük, hogy menyasszonytánc is lesz, így külön készítettük az erre valót" - magyarázta Erika, aki személyes plusz ajándékként még arra is készült, hogy a lagzin igazán "elszórakoztassa a násznépet".

 

 

 

KépMár az elején úgy tűnt, hogy az esküvőnek csak jó vége lehet. Kata ugyanis szerencsés módon dobta el a menyasszonyi csokrát: a Szent István tér tumultusában sorban álló hajadonok közül ugyanis egy olyan 17 éves lány kapta el, aki 7 családtagjával épp a vakációját tölti Magyarországon, s aki nagyon szeretné, hogy párja - akivel két éve együtt van -, hamarosan elvenné feleségül.

 

 

cikk stop.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.