Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tornóczky Anita és Béla

2009.08.29

Tornóczky Anita a hétvégén férjhez ment. Az esküvőn készült exkluzív felvételeket most te is megnézheted. Érdemes, hiszen Anita gyönyörű menyasszony volt.

 

TITKOS ELŐKÉSZÜLETEK

Az ifjú pár már évek óta együtt élt, de részleteket sosem árultak el kapcsolatukról. Mivel Anita nem szerette volna, hogy esküvője legyen a médiaesemények középpontja, ezért napokkal a szertartás előtt még rejtély övezte a ceremónia helyét és pontos idejét is. Mára azonban vége a titkolózásnak, hiszen mindenki megtudhatta, hogy a fiatalok augusztus 29-én, a festői szépségű Röjtökmuzsajon örök hűséget fogadtak egymásnak.

 

Kép

 


A nagy esemény zökkenőmentessége érdekében Anitáék mindent előre elterveztek. A vendégek már pénteken a helyszínre érkeztek és az egész szertartást elpróbálták, hogy másnap semmi apróság ne akadályozza az esküvő menetét. A műsorvezetőnő a Náray Tamás által megálmodott, káprázatos menyasszonyi és menyecskeruháját már időben kiválasztotta. A törtfehér, fémkorongokkal díszített esküvői textilcsoda az esős idő ellenére sem veszített szépségéből, sőt egy újabb kiegészítővel is bővült a mátka kollekció­ja. A időjárás tréfája miatt ugyanis a menyasszony nemcsak az esküvői csokrát, hanem egy hófehér esernyőt is a kezében tarthatott.

Kép

 

 

Az ara menyegzői szettjét az egyik lábát díszítő testfestés tette egyedivé, ami ruhája hosszá­hoz alkalmazkodva remekül mutatott. Anita tökéletes megjelenéséről Pesuth Rita kick-box világbajnok gondoskodott, aki a jeles napon alkalmi öltöztetőnőként is feltűnt barátnője mellett.

Kép

 

 


A KÜLÖNLEGES CEREMÓNIA

 

Kép

 


A csodaszép menyasszony a szokásokhoz híven hosszú fátyolban – édesapja kíséretében – vonult az oltár színe elé, de természetesen nevelőapja, Medgyessy Péter volt miniszterelnök is részt vett az emlékezetes eseményen. A ceremónián Hajdú Péter, az ismert műsorvezető nemcsak vendégként volt jelen, hanem Anita tanújaként is.

Kép

 


A szertartáson az ifjú pár tiszteletben tartotta egymás vallását, ezért – mivel különböző felekezethez tartoznak – egy katolikus és egy református pap is celebrált a templomi esküvőn.

Kép

 

 

A polgári szertartás szintén nem mindennapi körülmények között zajlott, hiszen a fiatalok nem a szokványos nászindulóra, hanem rockzenére vonultak be a házasságkötő terembe. Anita – eltérve a hagyományoktól – immáron férjes asszonyként, továbbra is megtartotta leány-kori nevét.

 

Kép

 


A hivatalos események után a tradicionális meny-asszonyicsokor-dobásra is sor került, ami megmosolyogtató fordulatot vett, hiszen Anita körül többnyire férfiak álltak, így végül egy úr lett a bokréta tulajdonosa.

 

Kép

 ESŐS IDŐ, FELHŐTLEN BOLDOGSÁG


A viszonylag kis létszámú – százhúsz személyes –, fényűző lakodalom hangulata a kinti esős idővel ellentétben ragyogó volt. A jókedv fokozásáról az újdonsült házaspár baráti köre gondoskodott, aki a ’70-es, ’80-as évekbeli öltözékben egy rendhagyó meglepetésműsort adtak elő, ami óriási sikert aratott a násznép körében.

 

Kép

 

 

Az örömteli szombati napon számos hazai híresség is megjelent, a már említett Pesuth Rita mellett Gianni is részt vett az ünnepélyes eseményen, valamint Hajdú Péter feleségével, Sarka Katával és kislányukkal, Noémivel érkezett. A templomi szertartáson a népszerű orgonaművész, Varnus Xavér szolgáltatta az ünnepi muzsikát.

 Az est folyamán finomságokból sem volt hiány, hiszen az ínycsiklandó fogásokat – libamájpástétom és vörösboros marhapörkölt – a hatemeletes menyasszonyi torta koronázta meg. Az esküvői ajándékbontás elmaradt, mivel az ifjú pár kérésére a nászajándékokra szánt összeget a meghívottak egy bankszámlára utalták át, melyet az újdonsült házasok jótékonykodásra kívánnak fordítani.


Az esküvő és az örömteli ünnepség után a friss házasok egy csodálatos nászutat terveznek Dél-Amerikába.